Lezing 24 oktober 2017: Wat we allemaal tegenkomen

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

dinsdag 24 oktober 2017

in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

De heer Ron van Brakel zal op deze ledenbijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel:

Wat we allemaal tegenkomen

Door omstandigheden is het dit jaar niet gelukt de schouw 2017 te realiseren. Soms ligt er wel eens te veel hooi op je vork en kan je - hoe graag je het ook wilt - geen kant op, ondanks ondersteuning van enkele bestuursleden. Er was gewoon geen ruimte om het een en ander te coördineren.

Om toch een soortgelijke leerzame avond te houden is bondskeurmeester Ron van Brakel bereid gevonden een lezing te geven. De lezing zelf gaat over alle onderdelen van de inrichting van het aquarium. Waar wij op moeten letten zijn het biologische, het esthetische deel en het algemene deel. Bij het biologisch deel weten de meeste aquarianen wel wat er daarbij komt kijken. Het esthetische deel ligt echter veel moeilijker en daar komen dan ook meestal de problemen om de hoek kijken.

Ron laat aan de hand van fraaie foto's diverse bakken zien die hij tijdens keuringen is tegengekomen. Aan bod komen gezelschapsaquaria, speciaal aquaria en zeewateraquaria. Ron is geen man van alleen plaatjes, maar zoekt ook graag de interactie met de zaal. Uw commentaar op het vertoonde is welkom en zal bijdragen tot een leerzame en gezellige ledenbijeenkomst.

De secretaris